Fulfilment

Prime Trans is uw ideale logistieke partner op het gebied van Fulfilment. Fulfilment is het hele proces van orderafhandeling. Van het moment dat de goederen worden ontvangen op ons depot tot het moment dat ze worden verzonden naar de uiteindelijke consument.

Pallet transport

Wij maken gebruik van een warehouse management system, waarin wij de in-, op- en uitslag van uw producten registreren en verwerken. Hierdoor kunnen wij real-time orders ontvangen vanuit uw webwinkel en beginnen met het verwerkingsproces.

Wij verzenden een email naar de consument met een live track&trace waardoor de klant alles kan volgen en goed op de hoogte is wanneer hun bestelling bezorgd wordt. Dit om niet-thuis gevallen te voorkomen en zo onnodige kosten te besparen.

Kortom, het hele traject van orders die via webshops of andere sales in het TMS (Tranport management systeem) worden gezet tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur van de consument.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van fulfilment? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we kennismaken en natuurlijk vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Teruggebeld worden?

Vul het terugbelverzoek in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Directe transport

Directe transport

06-39221766

Transport nodig? Neem contact op!

Pakketbezorging

Pakketbezorging

06-39221766

Pakketbezorging nodig? Neem contact op!

Pallet levering

Pallet levering

06-39221766

Pallets nodig? Neem contact op!

Stukgoederen

Stukgoederen

06-39221766

Transport nodig? Neem contact op!

Transport nodig of een andere vraag?

Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.